Agenda
27-03 Oefenwedstrijd Refleks 1 en 2
16-06 Afsluitdag
Overzicht >>
 

Wedstrijden deze week
Zondag 18-02
TijdWedstrijd
13:30 Refleks 5 - Die Haghe 7
14:40 Refleks 4 - Eibernest 5
15:50 Refleks 3 - Eibernest 4
Dinsdag 20-02
TijdWedstrijd
20:30 Refleks 2 - Sporting 3
Zaterdag 24-02
TijdWedstrijd
09:00 Nieuwerkerk F4 - Refleks F2
10:00 Valto E3 - Refleks E2
13:00 ALO F1 - Refleks F1
14:00 Fluks B1 - Refleks B2
17:00 ALO A2 - Refleks A2
 
 
 
 
 
Lid worden

Voor een eerste kennismaking met korfbal en de vereniging Refleks hebben we wat zaken op een rijtje gezet om je een indruk te gegeven waar je aan begint indien je mocht besluiten lid te worden van onze vereniging.
 
Refleks is de enige korfbal vereniging in Rijswijk en wordt geheel bemenst door vrijwilligers. Voor de jeugd is er de commissie Jeugd Technische Commissie (JTC). De leden van de JTC regelen alle zaken voor jullie, zoals teamindelingen, trainers en scheidsrechters, trainingstijden, contacten met de korfbalbond en nog veel meer. Voor de junioren en senioren is er de TC, Technische Commissie.
 
Korfbal is een teamsport met minimaal 4 meisjes/dames en 4 jongens/heren per team. Het uitleggen van de spelregels vergt een heel boekwerk, maar deze regels leer je vanzelf tijdens de trainingen en vooral wedstrijden.
 
Voor je besluit lid te worden mag je een paar keer meetrainen om te kijken of je korfbal echt wel een leuke sport vindt.

Leeftijdcategorieën (peildatum is 1 oktober)

‘Kangoeroeklup’       2 t/m 5 jaar   (voorheen ‘welp’)

Pupil                            6 t/m 11 jaar

Aspirant                    12 t/m 15 jaar

Junior                       16 t/m 18 jaar

Senior                       vanaf 19 jaar 

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal een jaar.  Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het eerstvolgende jaar. Op 1 juli van het jaar wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd. Tussentijdse opzeggingen zijn wel mogelijk, maar een contributieverplichting blijft bestaan. Indien u voor het volgende seizoen op wilt zeggen is de opzegtermijn 30 dagen, dat wil zeggen voor 1 juni. Opzeggen kan bij de ledenadministratie leden@refleks.nl of bij de secretaris via secretaris@refleks.nl .

Kleding voor de wedstrijden: Refleks-shirt, zwart sportbroekje voor jongens/heren, zwart rokje voor meisjes/dames, veld- en zaalsportschoenen. De 'Kangoeroes' hoeven nog geen shirt te kopen. Zij spelen af en toe een toernooi waarvoor ze een shirt van de vereniging in bruikleen krijgen. Kleding is te koop, met korting, bij Sport2000 in de Boogaard (tegenover Mediamarkt)

Trainingen: Van augustus t/m oktober en van april t/m mei op dinsdag- en vrijdagavond op het veld. Van november t/m begin maart in de Schilp of de Marimbahal of  in een gymzaal op dinsdag-, vrijdag- en/of donderdagavond.

Wedstrijden: de jeugd speelt altijd op zaterdag, (gemiddeld) 1x per 14 dagen op ons eigen veld (of eigen zaal: De Schilp), de andere week bij de 'tegenpartij'. De junioren en senioren spelen op zondag (kan ook incidenteel op zaterdag als er tegen een team gespeeld moet worden wat alleen op zaterdag speelt)

Buiten de trainingen en wedstrijden worden er nog allerlei andere activiteiten georganiseerd, zoals jeugdkamp, sinterklaasfeest, knutselmiddagen, filmavonden, afsluitdag, feestavonden en nog veel meer. 

Ooievaarspashouders kunnen bij ons reductie krijgen op de contributie. Voor meer informatie over de ooievaarspas, zie http://www.ooievaarspas.nl. of vraag informatie via leden@refleks.nl of via penningmeester@refleks.nl

Heb je nog vragen? mail  naar nieuwlid@refleks.nl


Download inschrijfformulier (PDF)

en doe het ingevulde formulier met pasfoto in de "groene"  bus in de kantine of bij de ledenadministratie in de bus op de Aletta Jacobsstraat 66  2286 BP Rijswijk.
 

E-mailadres:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd
Wachtwoord vergeten?

BestUURtje
Log in om de keek op de
week te lezen.

Verjaardagen
18Emile Roeleven(13)
19Frank de Jong(30)
22Daniel Hoogenraad(12)
22Raymond IJsselstijn(44)
22Rob Schraven(69)

Volg Refleks via facebook.com/kvrefleks Volg Refleks via twitter.com/kvrefleks