17 december: Gemaskerd Bal en Walking Dinner

Gemaskerd bal – 17 december 2022 19.00-22.00 uur

Op 17 december 2022 organiseert Refleks een Walking Dinner van maar liefst 8(!) gangen. Een totaal nieuw concept wat we nooit eerder bij Refleks hebben gedaan. Voor 50 euro kunnen jullie van 19.00 uur tot 22.00 uur genieten van een 8 gangen Walking Dinner en onbeperkt voorgeselecteerde wijn, bier en fris.

Nu hoor ik iedereen denken: “Wat is een Walking Dinner?” en “Wat is het verschil met de welbekende culinaire avond?“. Tijdens de Walking Dinner zullen wij sta-tafels neerzetten en zullen er bediendes rondlopen met de 8 verschillende gangen. Er zijn dus geen vaste zitplekken waardoor het een gezellige avond wordt om met elkaar te kletsen en is er zelfs ruimte voor een klein dansje. Later zullen wij rond Mei 2023 ook nog de Refleks kantine omtoveren tot een chique restaurant voor de culinaire avond.

Er is ruimte voor 80 personen en je aanmelden kan uiterlijk tot 10 december via oc@refleks.nl. We vragen je van te voren 50 euro over te maken, wanneer je een fysieke uitnodiging vervolgens van ons ontvangt. Kan je, door wat voor reden, uiteindelijk niet aanwezig zijn 17 december nadat je betaald hebt, zal je 25 euro terug ontvangen. Zo zullen wij geen verlies draaien op ons ingekochte eten.

Vanaf 22.30 uur zullen we de kantine openen voor andere gasten om vervolgens het Gemaskerd Bal om te toveren tot een Gemaskerd Feest. Hiervoor zullen we een entree vragen van 5 euro. Als gast van de Walking Dinner, mag je uiteraard kosteloos blijven op het feest.

Dresscode voor de Walking Dinner en het feest: Gala + Masker

Leeftijd: 16+

Is er iets niet helemaal duidelijk, laat het weten via oc@refleks.nl. Ook ontvangen wij graag informatie over eventuele allergieën of dieetwensen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.