Aankondiging nieuwe kledinglijn – Samenwerking Refleks en ERREA Sport Nederland

Na het teleurstellende bericht over het faillissement van Masita, kunnen wij vandaag een positieve aankondiging doen over de nieuwe Refleks kledinglijn. Na een intensieve selectieprocedure hebben wij besloten om ERREA Sport Nederland als samenwerkingspartner te selecteren voor het introduceren van de nieuwe Refleks kledinglijn.

De selectieprocedure

Het introduceren van een nieuwe kledinglijn is tot op heden een leerproces voor ons geweest. De obstakels die we hebben gehad, hebben ons geholpen bij het opstellen van randvoorwaarden waaraan een nieuwe leverancier moet voldoen. We hebben zes leveranciers benaderd, waarna we diverse gesprekken met sportkledingleveranciers hebben gehad. Errea Sport Nederland is hier gunstig uitgekomen, de beslissende factoren zijn hieronder kort opgesomd:

  • Communicatie en transparantie;
  • Kundige en snelle ontwerpafdeling;
  • Productie in eigen beheer en op Europees continent;
  • Prijs/kwaliteitverhouding aangeboden producten.

Opzet verkoop kledinglijn

Met ERREA Sport Nederland zijn ondertussen vervolg overleggen gevoerd over de wijze van verkoop van de nieuwe kledinglijn. Bij het verkoopproces kan onderscheid worden gemaakt in kleding die Refleks aanbiedt in het kledingfonds en kleding die jij als lid zelf kan bestellen. Via het kledingfonds worden de volgende producten beschikbaar gesteld voor elk spelend lid: Wedstrijdshirt, inschietshirt en het broekje/rokje. Daarnaast krijgt elk spelend lid één paar wedstrijdsokken cadeau. Deze producten worden door Refleks ingekocht en door Refleks verspreidt aan de leden. De kleding in het kledingfonds blijft eigendom van Refleks, uitgezonderd van de eenmalig aangeboden gratis sokken.

Voor de overige producten, denk aan trainingspakken, truien, tassen, extra sokken, bidons, training shirts etc. wordt door ERREA Nederland een online webshop voor Refleks ingericht. Elk lid kan in deze webshop kleding bestellen met Refleks logo en optioneel de eigen initialen. Deze kleding wordt vervolgens op jouw thuisadres bezorgd. Bij de introductie van ERREA als kledingleverancier kiest Refleks ervoor om eenmalig de trainingspakken en tassen in ‘bulk’ in te kopen. Hierdoor kunnen deze producten met extra korting aangeboden worden. Een nieuw trainingspak gaat rond de €60,00 euro kosten. De definitieve prijzen worden bij de passessie gedeeld. De kosten voor de trainingspakken en tassen worden wel aan de leden doorberekend.

Nieuwe kledinglijn passen – passessies 10 en 13 juni

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met ERREA een succesvolle samenwerking zijn opgestart. Om die reden kunnen wij dan ook nieuwe passessies in gaan plannen. Deze passessies zijn van belang omdat de maten anders kunnen vallen dan de eerder gepaste kleding van een ander merk.

Op de volgende momenten kan de nieuwe kleding gepast worden in onze kantine:

  • 10 juni van 10.00 tot 17.00
  • 13 juni van 18.00 tot 21.00

Wij doen een beroep op jullie om van deze momenten gebruik te maken. Wij kunnen de kleding pas bestellen, als we alle maten binnen hebben.

 

Indien er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht, kan je het best contact opnemen met Jascha van Lith, Marcel van Lith of Stefan Helgers.