Afsluitdag zaterdag 2 juli

Het korfbalseizoen is bijna ten einde en dat sluiten we graag af met onze traditionele afsluitdag. Een dag vol leuke activiteiten voor alle teams, ouders, vrijwilligers en iedereen die enthousiast is om mee te doen.
Schrijf je in voor de verschillende activiteiten via de inschrijflijsten in de kantine!

Ochtendprogramma:

10.00u – 12.00u
Knutselen en spelletjes (voor de jongste jeugd)
Er wordt geknutseld en er worden spelletjes gedaan waaronder tafelvoetbal, sjoelen, twister, wie ben ik en cups. Opgeven via de inschrijflijst in de kantine. Uiteraard doet Fleksie ook mee!
Leeftijd: Vanaf de kangoeroes t/m de C. Broertjes en zusjes die niet op korfbal zitten mogen ook meedoen!
4-kamp (vanaf de D t/m de senioren en ouders en andere fanatiekelingen)
Tijdens het 4-kamp strijden diverse teams tegen elkaar met knotshockey, beachvolley, trefbal en een stormbaan. Kinderen van de D en C mogen hier ook aan meedoen.
Geef je op met een team van 6 tot 8 personen en verzin een originele teamnaam! Opgeven via de inschrijflijst in de kantine.

Middagprogramma:

13.00u – 17.00u
Over-en-weer toernooi
Schrijf je met z’n 2-en in voor dit over-en-weer toernooi. Je speelt 2 tegen 2 en de wedstrijd duurt 5 minuten. Er wordt om de beurt van een afstand in de korf geschoten. Welk team scoort de meeste punten? Geen ervaring vereist, dus niet-korfballers kunnen ook meedoen! Opgeven via de inschrijflijst in de kantine.

Afsluiting:

Vanaf 17.00u
BBQ
De dag sluiten we uiteraard af met een BBQ. Kosten hiervoor bedragen: 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Ook hiervoor kun je je opgeven via de inschrijflijsten in de kantine.