Het “Bestuurtje” – augustus 2022

Beste Refleksers,

Veel van jullie zijn nog aan het genieten van een zomervakantie zonder (grote) Coronazorgen! Eindelijk kunnen we weer vrij reizen en genieten van de leuke dingen die het leven te bieden heeft. Wij kijken uit naar het Korfbalseizoen 2022/2023 en hopen dat we er weer een gezellig en succesvol jaar van kunnen maken. Het bestuur heeft het seizoen op 1 augustus afgetrapt met de eerste vergadering. De nieuwe bestuursleden Marvin de Roode en Stefan Helgers zijn hier vanaf heden officieel bij aangesloten. Via het “Bestuurtje” willen wij jullie dit jaar op de hoogte houden van de diverse bestuursactiviteiten.

Seizoensopening 2022/2023

Zaterdag 13 augustus trapt de Refleks selectie het nieuwe seizoen af met de eerste trainingen. Dinsdag 16 augustus starten de overige senioren- en jeugdtrainingen ook weer. Op zaterdag 20 augustus willen wij het seizoen op een feestelijke wijze met jullie openen. Op deze dag zijn er een groot aantal oefenwedstrijden bij Refleks. Voor het volledige oefenprogramma verwijzen wij jullie naar de website (Programma – Refleks). Na de oefenwedstrijden zal een bijpassende zomerse maaltijd worden verzorgd. Aanmelden kan via OC@refleks.nl.

Na de maaltijd is er uiteraard ook ruimte om gezellig een drankje met elkaar te drinken. De precieze invulling van de avond zijn wij nog aan het vormgeven en zal via social media en de website worden gedeeld.

Kledingfonds

Het bestuur is druk bezig met de nieuwe tenues en het kledingfonds. De doorlooptijden bij de fabrikant zijn helaas erg onvoorspelbaar. Op dit moment wordt de proefdruk gemaakt welke wij na ontvangst zullen beoordelen. Na akkoord op de proefdruk kunnen wij zo snel als mogelijk de definitieve bestelling plaatsen, het bestuur zal jullie blijven informeren over de voortgang in de komende “Bestuurtjes”.

Organogram bestuur

Zoals in de introductie al aangegeven, is het bestuur aangevuld met Marvin en Stefan. Marvin gaat samen met Miranda aan de slag als hoofd TC/JTC. Stefan is bij het bestuur betrokken om Marcel te ondersteunen bij zijn werkzaamheden als voorzitter. In de eerste vergadering hebben wij een schets opgesteld van het nieuwe organogram met de verschillende commissies verdeeld onder de bestuursleden. In de volgende vergadering na verwerking van de wijzigingen zullen we deze definitief afronden.

Tijdens het uitschetsen van het organogram is ook duidelijk geworden dat nog diverse posities vacant zijn. Hierover krijgen jullie binnenkort meer te horen via de social media kanalen en de website. We zijn altijd opzoek naar mensen die kunnen helpen met diverse taken binnen onze vereniging!

Uitgangspunten technisch beleid

Twee jaar geleden is door een comité een goede opstart gemaakt met het opstellen van een werkplan technisch beleid met verschillende uitgangspunten en kaders waaruit beslissingen genomen kunnen worden en waardoor kaderleden makkelijker kunnen opereren. Door andere zaken en de corona periode is de volgende stap nog niet genomen. In het komende seizoen zal vanuit het bestuur met de verschillende betrokken commissies de uitgangspunten en kaders worden besproken en indien van toepassing verder worden uitgewerkt en aangevuld.

 

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de seizoensopening op 20 augustus!

 

Sportieve groet,

Het bestuur