Het Bestuurtje – december 2022

Beste Refleksers,

Het is alweer december, de feestdagen staan voor de deur en de Sint is met zijn pieten al op weg terug naar Spanje. Refleks heeft het zaalseizoen succesvol afgetrapt. Bij deze willen wij Refleks A1 en Refleks G1 feliciteren met het winnen van de Haagse Korfbaldagen! Een knappe prestatie van de A-jeugd en het G team, maar ook een mooie weerspiegeling van de prestaties van de club. In alle leeftijdscategorieën is te zien dat het niveau van het spel omhoog gaat.

Ondertussen is ook het alom besproken Wereld Kampioenschap voetbal in Qatar begonnen. De wedstrijden van het Nederlands Elftal kunnen in de Refleks kantine op een groot scherm bekeken worden. Komende vrijdag (9 december) staat de kwartfinale op het programma. Wij willen alle vrijwilligers en in het bijzonder Matthijs Schouten, Remco Nunnikhoven en Thijs Hubert bedanken voor de organisatie omtrent de WK wedstrijden in de kantine.

Gesprek gemeente Rijswijk en sportcomplex De Schilp

Het bestuur van Refleks staat gedurende het seizoen in contact met de gemeente Rijswijk. De afgelopen periode hebben wij overleg gevoerd over de significante prijsstijging in het huurtarief voor de Schilp. De gemeente Rijswijk is verantwoordelijk voor het indelen van de verschillende sportverenigingen in de beschikbare hallen in Rijswijk. Aangezien het huurtarief in de andere hallen niet significant stijgt, hebben wij de gemeente Rijswijk bereid gevonden om het verschil te compenseren.

In de Schilp is Optisport verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van het complex. Afgelopen maand hebben wij het jaarlijkse gebruikersoverleg gevoerd. Hierin hebben wij gesproken over de staat van de kleedkamers en de hygiëne in het sportcomplex. Optisport heeft aangegeven hier de komende periode extra aandacht aan te geven.

Bestelling trainingspakken en sporttassen

Na de bestuursvergadering van begin november zijn de trainingspakken bij de leverancier besteld. Op dit moment is de verwachting dat de trainingspakken rond februari/maart geleverd worden. Wij hebben de leverancier verzocht een nauwkeurige inschatting te maken van het levermoment. Zodra de definitieve afleverdatum bekend is, stellen we jullie hierover op de hoogte.

Kantine en activiteiten

Wij zijn blij om te merken dat er tal van activiteiten worden georganiseerd in de kantine. De opkomst bij deze activiteiten wordt na de coronadip ook weer steeds groter. Om alle activiteiten goed te kunnen organiseren, is het van belang dat we de kantine goed schoon houden. Vanaf heden kan je jezelf via Club-taken ook weer inschrijven voor de schoonmaakdienst.

Wij willen verder alvast aankondigen dat de kantineprijzen binnenkort herzien worden. Door de inflatie zijn ook wij genoodzaakt de prijzen bij te stellen. We doen er alles aan om de kantine voor iedereen betaalbaar te houden.

Nieuwjaarsborrel 2023

De nieuwjaarsborrel van 2023 willen wij graag op vrijdagavond 6 januari organiseren, zodat we dit kunnen combineren met een nieuwe editie van “Thank God It’s Friday”. Tijdens de nieuwjaarsborrel geeft de voorzitter de gebruikelijke toespraak, waarbij ook een nieuwe sponsor bekend gemaakt zal worden.  Vervolgens proosten we uiteraard met zijn alle op een gezond, succesvol en sportief nieuwjaar.

Via deze weg willen wij alle Refleks leden alvast fijne feestdagen wensen!

Sportieve groet,

Het bestuur