Het bestuurtje – februari 2023

Beste Refleksers,

In de zaalcompetitie zijn de verschillende Refleks teams weer begonnen aan de ‘return’ wedstrijden. Het zaalseizoen is over de helft. Refleks 1 heeft de belangrijke uitwedstrijd tegen Veleocitas helaas verloren, maar aan de meegereisde supporters heeft het niet gelegen. Wij zijn blij om te zien dat het Refleks gevoel weer helemaal terugkomt. De komende tijd kunnen wij ons weer klaar gaan maken voor de herstart van de veldcompetitie. Op 1 april organiseert de OC een culinaire avond in de kantine. Een mooi moment om weer met elkaar te genieten van lekker eten en gezelligheid. Meer informatie hierover volgt snel vanuit de OC.

Opbrengst Grote Clubactie en Vrienden van Refleks

In de afgelopen bestuursvergadering hebben wij besproken wat er met de opbrengsten van de Grote Clubactie en het budget van de ‘Vrienden van Refleks’ gaat gebeuren. De gekozen producten zijn ook besproken met de ‘Vrienden van Refleks’.

  • Een wandspel voor de jongste jeugd. Dit wandspel komt aan de muur in de kantine te hangen onder het huidige prikbord. Dit robuuste speelgoed past wat ons betreft goed in de kantine en is praktisch in gebruik.
  • Een nieuwe beamer. Op deze manier kunnen alle leden genieten van films, videogames en sportwedstrijden in de kantine.
  • Een set nieuwe stapelbare terrasstoelen. Zodat iedereen weer comfortabel in het zonnetje kan zitten tijdens de thuiswedstrijden en evenementen.

Op deze manier kunnen we onze kantine een nieuwe impuls geven. Daarnaast zijn wij ook bezig met het verkrijgen van nieuw meubilair voor in de kantine.

Trainingspakken en nieuwe tenues

Het proces van het verkrijgen van de nieuwe trainingspakken en tenues is tot op heden nog niet soepel verlopen. Op dit moment hebben wij wekelijks contact met ISBC Sport, om er vanuit de club alles aan te doen de bestelde goederen zo snel mogelijk te ontvangen. Het ziet ernaar uit dat we de trainingspakken binnenkort binnenkrijgen, maar ISBC sport heeft nog geen definitieve leverdatum kunnen afgeven. Zodra deze bekend is, informeren we jullie hierover.

In overleg met ISBC sport hebben we het doel gesteld om vóór het nieuwe seizoen (2023/2024) de nieuwe tenues beschikbaar te hebben. Hiervoor is het van belang dat we snel een definitief goedgekeurd proefdruk hebben. De tweede proefdruk is ondertussen gereed en de artikelen zijn onderweg. De proefdruk zal bij de start van de veldcompetitie in de kantine getoond worden!

Refleks vrijwilligers

Wij jullie graag laten weten dat onze zoektocht naar vrijwilligers ongestoord doorgaat. Bij Refleks is er altijd behoefte aan vrijwilligers. Op onze website staan diverse vacatures open. Heb jij een idee voor de club dat niet binnen één van de openstaande vacatures past? Geen probleem! Meld je bij het bestuur en we bekijken samen hoe we jouw ideeën om kunnen zetten in mooie initiatieven. Spreek hiervoor éen van ons aan of mail naar secretariaat@refleks.nl.

Tot slot, in het vorige bestuurtje hebben wij aangegeven dat Erwin Disselköter volgend jaar stopt als trainer van Refleks 1. Bij deze kunnen wij mededelen dat Lion van Klooster na dit seizoen ook stopt als trainer van de Refleks selectie. Beide trainers willen wij alvast hartelijk bedanken voor hun inzet tot nu toe. Wij zijn ondertussen volop opzoek naar een nieuw trainersduo.

 

Sportieve groet,

Het bestuur