Het bestuurtje – november 2022

Beste Refleksers,

Met het heerlijke weer van afgelopen weekend is het misschien moeilijk voor te stellen, maar afgelopen dinsdag (01-11-2022) hebben de eerste zaaltrainingen alweer plaatsgevonden. We kijken terug op een succesvol eerste helft van de veldcompetitie. Wij willen alle Refleks teams feliciteren die kampioen zijn geworden in de afgelopen veldcompetitie! Daarnaast is het goed om te zien dat er ook weer Refleks jeugdspelers zijn geselecteerd voor RTC West en Jong Oranje. Wij hopen dat we ook in de komende zaalcompetitie weer successen met elkaar kunnen vieren.

Een maand vol activiteiten

De afgelopen maand heeft in het teken gestaan van diverse activiteiten bij Refleks. In dit bestuurtje willen wij graag drie evenementen uitlichten.

Thank God It’s Friday: Op vrijdagavond 7 oktober is de vrijdagavond bij Refleks nieuw leven ingeblazen. Het was een ouderwets gezellige Refleks avond met spelletjes, goede gesprekken en lekkere hapjes en drankjes. Komende vrijdag 4 november staat de tweede editie gepland, dus zorg ervoor dat je er weer bij bent!

Halloween: Tijdens het jaarlijks terugkerende Halloweenfeest zijn de dansmoves weer uit de kast gehaald. Het Halloweenfeest bij Refleks wordt niet alleen door onze eigen leden goed bezocht, maar ook van omliggende verenigingen komt hier veel publiek op af. Bij deze editie waren ruim 160 feestgangers aanwezig!

Lampionnen knutselen: Voor de jongere jeugd heeft de JOC op 16 oktober gezorgd voor een gezellige knutselmiddag. De middag stond in het teken van het maken van lampionnen. De aanwezige kinderen hebben het naar hun zin gehad en zijn naar huis gegaan met mooie creaties.

Wij willen de leden van de OC en JOC hartelijke danken voor hun inzet bij deze activiteiten. Dit soort activiteiten zorgen ervoor dat de binding met de club groeit en de aantrekkingskracht voor nieuwe leden vergroot wordt.

Kledingfonds

De passessies voor het trainingspak hebben afgelopen maand plaatsgevonden. De inventarisatie is ondertussen afgerond en de definitieve bestellijst is opgesteld. Wij gaan nu over op het bestellen van de trainingspakken en de sporttassen. Zodra de verwachte leverdatum bekend is, informeren we jullie hierover.

Daarnaast is het ontwerp van ons nieuwe tenue aangepast op basis van de bevindingen van de eerste proefdruk. Om de kwaliteit te kunnen garanderen gaan wij een tweede proefdruk laten maken door de leverancier.

Jubileumboek

Afgelopen weekend waren wij blij te zien dat Frits Snijders op ons sportcomplex aanwezig was. Door onbekende redenen is Frits in het jubileumboek op de memorial pagina terecht gekomen. Bij deze willen wij deze fout herstellen en hopen wij Frits nog vaak in goede gezondheid bij Refleks te mogen verwelkomen.

10 november trappen we de zaalperiode weer af met de Haagse Korfbaldagen. Daarna gaat de zaalcompetitie weer van start. Wij wensen jullie allemaal veel plezier en succes met de start van de zaalcompetitie!

Sportieve groet,

Het bestuur