Het “Bestuurtje” – september 2022

Beste Refleksers,

In augustus zijn bij Refleks de voorbereidingen op het nieuwe seizoen weer van start gegaan. Vele van jullie hebben wij weer op het veld gezien. In de afgelopen weken zijn alle teams, vanaf de jongste jeugd tot aan de Refleks selectie, door onze enthousiaste trainers klaargestoomd voor de start van de competitie. Wij kijken met veel vertrouwen uit naar de start van de competitie en wensen jullie bij deze veel succes en bovenal veel plezier! Deze week heeft ook de tweede bestuursvergadering plaatsgevonden. In dit tweede bestuurtje brengen wij jullie graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Terugblik afgelopen periode

Op zaterdag 20 augustus hebben wij het seizoen feestelijk met elkaar geopend. De eerste oefenwedstrijden werden weer gespeeld. Het heerlijke weer, een geweldige maaltijd en het gezellige feestje maakte de dag compleet. Bij deze willen wij alle vrijwilligers en in het bijzonder Remco Nunnikhoven en Esmee de Vos bedanken voor het mogelijk maken van deze dag. De Seizoensopening wordt een vast onderdeel van de jaarlijkse evenementen bij Refleks!

Na het succes van de Seizoensopening, heeft op zondag 4 september de G-Sportdag plaatsgevonden. Organisator van deze dag was de projectgroep ‘Inclusief Sporten en Bewegen’ die zich inzet voor het mogelijk maken van het sporten en bewegen voor mensen met een vorm van beperking in de regio Haaglanden. Het evenement was zeer goed bezocht en Refleks profileert zich op deze manier positief in de sportgemeenschap in de omgeving. Bij deze ook een woord van dank aan de Refleks vrijwilligers die bij hebben gedragen aan dit mooie evenement.

Kledingfonds

De proefdruk van het nieuwe tenue is eindelijk binnen! We informeren jullie hier zo snel mogelijk weer over.

Ontspanningscommissie (OC)

De OC is als eerste commissie door het bestuur uitgenodigd om de plannen voor dit seizoen door te spreken. Er staan weer leuke activiteiten op het programma, waar de OC jullie in de loop van het seizoen over gaat informeren. Een belangrijk nieuw onderdeel van het programma is dat de OC elke eerste vrijdag van de maand een gezellige kantine avond wil organiseren. Met dit plan proberen we de vrijdagavond bij Refleks nieuw leven in te blazen. 7 oktober is de eerste vrijdagavond op het programma en voor de eerste keer wordt natuurlijk extra uitgepakt. Zet vrijdagavond 7 oktober dus alvast in je agenda!

Openstaande vacatures

Door het bijwerken van het organogram hebben wij ondertussen goed in beeld voor welke taken wij nog vrijwilligers zoeken. Op de vacature voor de Coördinator Bar- en schoonmaakroosters hebben wij gelukkig reactie gehad. Fijn om te merken dat iedereen bereid is te helpen! Wij zijn nog opzoek naar versterkingen voor de volgende taken:

  • Sponsor zaken;
  • Ledenwerving;
  • Vertrouwenspersoon;
  • Materiaal beheer.

In de komende periode gaan we de vacatures met jullie delen. Mocht je al gelijk interesse hebben, meld je dan vooral bij iemand van het bestuur!

 

Sportieve groet,

Het bestuur