Kamp 2022

Kamp update

Zoals elk jaar willen we weer gaan beginnen met de voorbereidingen van het jaarlijkse jeugdkamp. Helaas zitten we in onzekere (corona)tijden, waardoor het voor Refleks van groot belang is om de animo voor het kamp 2022 nu al te inventariseren. Wij vragen daarom iedereen om VOOR 1 JANUARI via jeugdkamp@refleks.nl aan te geven of je interesse hebt om mee te gaan.
Het inschrijfformulier volgt later. Voor nu willen we graag weten hoeveel kinderen er mee zouden gaan. Op basis hiervan zal er besloten worden of er genoeg animo is om op kamp te gaan.

Ben je nieuw bij Refleks of ben je nog niet eerder mee geweest op kamp? Stel je vragen aan de kampcommissie via jeugdkamp@refleks.nl.

Het kamp zal vrijwel zeker zijn van zondag 10 juli (vertrektijd volgt nog) tot en met vrijdag 15 juli (aankomst rond 19.00 à 20.00u). De kosten zullen rond de 175 euro liggen.

We beseffen heel goed dat we dit erg vroeg vragen. Maar als we langer wachten kan dit grote financiële gevolgen voor Refleks hebben die in de duizenden euro’s loopt. Uiteraard hopen we dat iedereen weer graag mee zou willen gaan om er een onvergetelijke week van te maken! Dus geef je snel op!

Met vriendelijke groeten

De kampcommissie