Kampleiding gezocht

we want you

Voor het komende Refleks Jeugdkamp zoeken we enthousiaste mensen, die het leuk vinden om als leiding mee te gaan op het Refleks Jeugdkamp.

Wat houdt het in?
Als kampleiding ben je verantwoordelijk voor organiseren van een leuke dagindeling voor de kinderen. Elke dag sta je met je leidinggroep op een leeftijdsgroep (AB, CD of EF). Als kampleiding bedenk je in groepjes activiteiten, zoals bosspellen of sportspellen. Maar ook speurtochten, ren- of tikspellen behoren tot de mogelijkheid. Knutselen met de EF’jes, Spooktocht voor de AB, of waterspellen voor de CD… bijna alles is mogelijk, zolang het maar leuk en veilig is! Verder ben je uiteraard verantwoordelijk voor het plezier en veiligheid van de kinderen. Maar ook toezicht houden op de hygiëne hoort hierbij, zoals het helpen bij het douchen van de jongsten. Er zullen een drietal vergaderingen plaatsvinden waarbij je aanwezigheid verwacht wordt.

Wie zoeken wij??
Wij zoeken enthousiaste mannen en (met name) vrouwen vanaf 19 jaar, die van zondag 9 juli tm vrijdag 14 juli 2023 mee willen als leiding op kamp. Eventueel is het ook mogelijk om een gedeelte van het kamp mee te gaan (van zondag tm woensdag of van woensdag tm vrijdag).

Hoe geef ik me op?
Stuur voor 20 maart een mail naar anthonijsz@gmail.com met je naam, leeftijd,
relatie tot Refleks (ouder van, spelend lid of iets anders?),
hoe lang je mee wilt gaan (heel kamp of gedeeltelijk?).
Een korte motivatie waarom wij voor jou moeten kiezen wordt gewaardeerd!

Wie kiezen we als kampleiding?
In de week van 20 maart zullen we kiezen wie we mee nemen als kampleiding. Deze keuze zullen we dusdanig maken, zodat we een gevarieerde leidinggroep zullen krijgen, bestaande uit een goeie balans tussen jong en oud, man en vrouw, rustige en “gekke” leiding.

Wij hopen op een hoop aanmeldingen!!

Robert Anthonijsz

Matthijs Schouten

Maxime Schouten