Nieuwe trainersstaf Refleks 2023-2024

Trainersnieuws

Buijs, Toonen en Roeleven nieuwe trainersstaf selectie K.V. Refleks. 

K.V. Refleks is verheugd mee te kunnen delen dat vanaf volgend seizoen Mickeal Buijs, Wendy Toonen en Ivar Roeleven de nieuwe trainersstaf zullen vormen voor het eerste en tweede team. 

Cock Bruijstens, manager topsport van Refleks, kijkt met veel vertrouwen uit naar de samenwerking:  

“Met onze jeugdploegen spelen we al enkele jaren op de hoogste niveaus binnen Nederland. De stap naar dat niveau willen we bij onze senioren ook gaan maken. We zoeken naar een combinatie waar plezier leidt tot prestatie. Met de gedrevenheid van deze staf zullen ze een impuls geven aan de ontwikkeling van onze talenten en club”.

Mickael Buijs zal de verantwoordelijkheid hebben over Refleks 1. Mickael was jarenlang speler bij RKC Rotterdam, Trekvogels en WION. Vanaf zijn 14e geeft hij training aan jeugd – en seniorenploegen. Hij is  onder meer trainer geweest bij WION, KCC en Nieuwerkerk. 

Ivar Roeleven en Wendy Toonen zullen de verantwoordelijkheid hebben over Refleks 2. Beiden hebben een rijk gevulde spelers- en trainers carrière bij Refleks.

Mickael Buijs: “Ik ben heel gemotiveerd om deze groep naar een hoger niveau te brengen. We gaan vooral werken aan een selectie die veel plezier en gretigheid uitstraalt”. 

Wendy Toonen “Spelers op een positieve manier niet alleen het beste uit zichzelf maar ook uit elkaar laten halen. Daar heb ik veel zin in. Samen met Ivar en Mickael gaan we zorgen voor een sterke combinatie van ontspanning en presteren”.

Refleks is een ambitieuze, groeiende club met 300 leden

Refleks 1, 2 en 3 spelen eerste klasse district, A1 overgangsklasse, B1/C1/D1 hoofdklasse

Contactgegevens interviews: Cock Bruijstens 06-53296589