Refleks is op zoek naar sportieve, stoere jonge mannen

we want you

Dat korfbal een gemengde teamsport is weten wij allemaal. Een van de weinige gemengde sporten in Nederland. Toch best bijzonder dat zo’n dynamische en snelle sport door zowel jongens als meiden wordt beoefend.

Maar om onze teams in balans te houden, is Refleks op zoek naar sportieve, stoere jonge mannen. En dan met name in de leeftijdsklasse tot 12 jaar.

refleks

Waarom? Heel simpel!
Refleks investeert al jaren in haar jeugd en stimuleert de jeugd van Rijswijk om te sporten.
Met de juiste trainers op de juiste plaats, om zo het beste uit een team te halen. En dat hoeft niet altijd om snelheid te gaan, maar kan ook door heel tactisch te zijn. Of gewoon om op het juiste moment op de juiste plek te staan. Samenspel, daar draait het bij Refleks om. Een echte teamsport dus!

Naast het sportieve aspect hebben wij bij Refleks ook oog voor het sociale aspect. Wij organiseren naast de wedstrijden veel meer activiteiten voor de jeugd met als hoogtepunt het jeugdkamp dat jaarlijks plaatsvindt.

Maar ook voor de ouders is er een warm welkom. Naast een vriendelijke contributie kent Refleks ook een kledingfonds, waardoor ieder lid in de juiste clubkleding speelt. En dat voor slecht éen enkele euro per maand.

Meer informatie?
Mail dan naar nieuwlid@refleks.nl.

Tot snel bij Refleks.