REFLEKS WALK THRU

**REFLEKS WALK THRU**

We hebben helaas massaal onze schoonmoeder af moeten bellen voor de feestdagen… maar wat gaan we dan nu eigenlijk doen met Kerst? Wij hebben de oplossing voor je!

Schenk wat lekkers voor jezelf in, pak wat om te knabbelen, zoek een lekker plekkie op de bank, kruip onder een dekentje en pak de Jubileum Reflektor erbij! Uren leesplezier gegarandeerd en je kunt heerlijk wegmijmeren bij alle foto’s!

Om alle ingrediënten voor dit Vitamine R-recept te bemachtigen, nodigen we je uit voor de allereerste Refleks Walk Thru! Deze vindt a.s. zaterdag plaats in de kantine. Per huishouden krijg je één Jubileum Reflektor. Een extra exemplaar is te verkrijgen voor een zacht prijsje van € 2,99.

Ook is er een prachtig Refleks Kerstpakket samengesteld! Een heerlijk borrelpakket boordevol lekkere lokale artikelen voor jong en oud. Hierin vinden jullie onder andere het befaamde Refleks biertje, maar ook een, door Van Alsem met zorg gekozen, heerlijke wijn. Daarnaast aangevuld knabbels van PLUS Jongenotter, zoals borrelnoten, zoutjes, harde worst en wat dachten jullie van iets heel bijzonders van Lentz? En de rest? Ja, dat is een verrassing! En dat allemaal voor maar € 24,95.

Ideaal als Kerstcadeau voor onder de boom of leuk om weg te geven. Bovendien ondersteun je met deze aanschaf lokale ondernemers en onze eigen sponsors Lentz, Van Alsem, Plus Jongenotter en natuurlijk je eigen clubje.

In verband met de verscherpte coronamaatregelen hebben we de feestelijkheden moeten aanpassen. Uiteraard dient iedereen zich aan alle geldende RIVM-maatregelen te houden, inclusief een mondkapje. We vragen jullie verder uitdrukkelijk om niet langer te blijven hangen dan strikt noodzakelijk (ook niet op de parkeerplaats) en je aan het tijdschema te houden.

Lukt het niet om langs te komen, doordat je helaas vanwege quarantaine niet het huis uit mag, of heb je andere vragen? Bel dan met Herma via 06 4209 5699 en we zorgen voor een passende oplossing.

We nodigen jullie als volgt uit:
11.00-11.30: Kangoeroes, E & F
11.30-12.00: C & D
12.00-12.30: A & B
12.30-13.00: senioren, bowls en kaderleden

Tot zaterdag! 💜💜💜

PS. Nog twee cadeautips: ook de Refleks-bidon en paraplu zijn zaterdag te koop!