Refleks zoekt shirtsponsoren

sponsoring

Aankomend seizoen starten wij met een nieuwe kledinglijn met ons vernieuwde logo. Hiervoor zijn wij druk op zoek naar sponsoren die de club financieel willen ondersteunen. Al onze leden krijgen het nieuwe tenue vanuit het kledingfonds. Hierdoor krijgen we als Refleks zijnde een professionele uitstraling doordat iedereen in hetzelfde tenue speelt.

Wij zijn hiervoor met spoed op zoek naar sponsoren en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Vind jij een sponsor? Dan hebben wij een cadeau voor je klaarliggen.

Waarom Refleks sponsoren?
Refleks is een gezellige vereniging waarbij prestaties gepaard gaat met plezier op en naast het veld. Omdat Refleks als een 2de familie is van zo’n 300 leden, is dit de kans om als bedrijf daarbij aan te sluiten. Vele sponsoren binnen de vereniging hebben de omzet zien stijgen na het zichtbaar zijn op de velden.

Omdat wij vanaf september starten met een kledingfonds is dit de uitgelezen kans om zonder extra drukkosten de naam van uw bedrijf op het nieuwe shirt te krijgen. Dit scheelt al snel honderden euro’s.

Naast de sportieve prestaties op het veld zetten wij ons sterk in op maatschappelijk gebied binnen Rijswijk zodat iedereen van jong tot oud kan sporten op onze velden.

Om de kosten voor de leden zo laag mogelijk te houden zijn wij op zoek naar sponsoren.

Wij geloven erin dat onze vereniging voor iedereen is en dat iedereen bij ons met plezier kan komen sporten. Dat is de reden dat wij de maandelijkse kosten voor het kledingfonds zo laag mogelijk willen houden.

Waarom shirtreclame?
Shirtreclame bij sportclubs het meest geaccepteerde en ook bewezen onderdeel van reclame maken. Vooral de lokale bedrijven krijgen op deze manier de aandacht die ze nodig hebben.

Met shirtreclame bereik je niet alleen de mensen bij Refleks maar heb je ook een groter bereik binnen de regio. Tijdens uitwedstrijden zien ook potentiële klanten van de andere vereniging de reclame-uiting.

Waar vind ik sponsoren?
Kijk eens in je directe omgeving. Wellicht heb jij een eigen bedrijf of wil jouw werkgever Refleks sponsoren? Of is een familielid of vriend bereid om met zijn of haar bedrijf ons te sponsoren. En het hoeven echt geen grote bedrijven te zijn. Want van vele kleine bedrijven worden wij ook blij.

Dus ben jij of ken jij bedrijven die Refleks graag zou willen sponsoren? Stuur dan een email naar sponsoring@refleks.nl dan nemen wij contact met ze op.

Speciaal voor onze jeugdleden hebben wij een wedstrijdbal of een Nederlands elftal shirt klaarliggen voor iedere sponsor die zij succesvol aan weten te brengen!