Stemmen op het nieuwe wedstrijdshirt

Beste Leden,

Na een hoop vertraging bij de leveranciers en drukte en onzekerheid door alle coronaperikelen zijn we dan toch zo ver dat er gekozen kan gaan worden voor het nieuwe shirt. Hoe, wat en waar we dit gaan doen vertellen we je in dit bericht.

Stemmen

A.s. zaterdag 18-12 tussen 10:00 en 13:00 en zondag 19-12 tussen 11:00 en 13:00 is er een gelegenheid in onze kantine om te stemmen op het nieuwe wedstrijdshirt. In de kantine hangen de ontwerpen van 3 mogelijk nieuwe wedstrijdshirts. Bij binnenkomst krijgen de leden tot 16 jaar 1 stem en de leden vanaf 16 jaar 3 stemmen zoals dat ook in de statuten staat vermeld. Kan je niet en wil je iemand machtigen? Mail dit dan naar secretaris@refleks.nl.

Bekendmaking

Als alle stemmen zijn geteld zullen wij op 2 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend worden gemaakt welk shirt het uiteindelijk is geworden. De precieze invulling van de nieuwjaarsreceptie zullen wij binnenkort bekend maken.

Passen

Aanstaand weekend is er ook direct de mogelijkheid om te passen. Zo kunnen wij snel verder met het bestellen. Wij hopen dan iedereen nog voor het 2de helft van het veldseizoen in het nieuwe tenue te kunnen laten spelen.

Overige kleding

Naast een nieuw wedstrijdshirt hebben wij ook een inschietshirt ontworpen. Deze is ook te zien dit weekend. Daarnaast bieden wij ook een nieuw trainingspak en sporttassen. Dit is allemaal te passen, te bekijken en te bestellen dit weekend.

Kledingfonds

Binnen het kledingfonds valt het wedstrijdshirt en het sportbroekje of sportrokje. De andere spullen zijn voor eigen rekening.

Wij hopen iedereen aanstaande zaterdag of zondag te zien in onze kantine. Wij kunnen hier ook je eventuele vragen beantwoorden.

Met verheugde groet,
Het bestuur