Toelichting Refleks kledingfonds en samenwerking met ERREA

In de komende periode organiseert Refleks twee verschillende sportkleding uitgifte momenten. Door middel van dit bericht willen wij jullie op de hoogte stellen van de afspraken omtrent de Refleks kledinglijn.

Het Refleks kledingfonds

In het seizoen 2021/2022 is besloten dat Refleks een maandelijkse bijdrage bij de contributie gaat rekenen voor het aanbieden van wedstrijdkleding. Door middel van de maandelijkse bijdrage is Refleks in staat een kledingfonds op te richten. Via dit kledingfonds krijgt elk spelend lid een wedstrijdtenue in bruikleen. In het geval van beschadigingen en/of maatwijzigingen kan het wedstrijdtenue ingeruild worden voor een nieuw exemplaar. Dit kan door contact op te nemen met kleding@refleks.nl

In het kledingfonds biedt Refleks de volgende producten aan:

  • Wedstrijdshirt
  • Wedstrijd broekje of wedstrijd rokje
  • Inschietshirt

Deze producten zijn straks bij jullie in bruikleen. Als je besluit te stoppen met korfballen, dan is het de bedoeling dat deze kleding ingeleverd wordt. Het dragen van deze kleding tijdens wedstrijden is verplicht. Zodra de producten uit het kledingfonds geleverd zijn, informeren wij jullie over het uitgifte moment. Wij verwachten de bestelling eind oktober te ontvangen.

Trainingspakken en tassen

De trainingspakken en tassen zijn producten die niet onder het Refleks kledingfonds vallen, maar eind vorig seizoen (2022/2023) wel in bulk ingekocht zijn bij ERREA. Voor het verkrijgen van deze producten dient ieder lid zelf de bijkomende kosten te betalen. Doordat we bij de eerste bestelling van de trainingspakken in bulk in hebben gekocht, hebben wij extra korting op deze eerste levering ontvangen. Elk lid dient wel te betalen voor zijn/haar eigen trainingspak en tas. De bestelde producten kunnen op zaterdag 30 september tussen 11.30 en 15.30 in de Refleks kantine opgehaald worden. De kosten van de trainingspakken en tassen kunnen direct bij de bar betaald worden met de PIN of contant.

Indien je nog geen trainingspak besteld hebt, dan kan je dit nog steeds doen via de ERREA clubshop. Hieronder meer informatie over de clubshop.

ERREA Clubshop

Op de officiële website van ERREA is een omgeving gecreëerd waar producten met het Refleks logo worden aangeboden. Deze clubshop is vrij toegankelijk en hiervoor is inloggen niet noodzakelijk. Bestelling die je plaatst in de clubshop, worden binnen 5 tot 10 werkdagen bij jou thuis geleverd. Het is mogelijk om bij je bestelling bedrukking op de producten te laten plaatsen. De clubshop heeft een breed assortiment van producten en het assortiment wordt tevens regelmatig aangevuld.

Bestellen van sportkleding in de ERREA clubwebshop stelt jou dus in staat om jouw eigen Refleks kledingartikelen te verkrijgen. Op elke bestelling die je plaatst in de clubshop, krijg je 20% korting ten opzichten van de catalogusprijs. Daarnaast krijgt Refleks 10% cashback. Het is dus voordelig om nieuwe sportkleding via de clubshop te bestellen.

Klik op de volgende link voor de clubshop: Clubshop Korfbalvereniging Refleks – ERREA Sport Nederland

Uitstraling Refleks

Door het introduceren van de nieuwe kledinglijn, hopen wij als vereniging een professionele uitstraling te realiseren. Het dragen van de producten uit het kledingfonds is tijdens wedstrijden verplicht. Het dragen van ERREA kleding uit de clubshop tijdens trainingen en wedstrijddagen is gewenst. Het zelf laten drukken van het Refleks logo op sportkleding anders dan van ERREA is niet toegestaan.

Wij zijn momenteel bezig met het uitwerken van een kleding regelement waarin alle afspraken/regels omtrent de Refleks sportkleding overzichtelijk worden weergegeven. Door middel van de toelichting in deze uiteenzetting, zijn jullie alvast geïnformeerd over de belangrijkste afspraken/regels. Indien er vragen of opmerkingen zijn, kan er contact opgenomen worden met kleding@refleks.nl.

 

Sportieve groet,

Kledingfonds Refleks