Trainers A1 en B1 komend seizoen

Na ons eerdere bericht gisteren dat onze A1 volgend seizoen overgangsklasse gaat spelen in de zaal en de C1 hoofdklasse, hebben wij nog een heugelijk feit voor jullie. Wij kunnen jullie namelijk melden dat wij de trainersduo’s voor de A1 en de B1 rond hebben met daarbij een uniek iets binnen Refleks.

Laten we beginnen met de trainers. Volgend seizoen hebben wij Richard Schouten en Jascha van Lith bereid gevonden om de A1 te gaan trainen en coachen. Richard heeft afgelopen jaar de B1 onder zijn hoede gehad en in het verleden al eerder de A1. Wij zien in Richard een enthousiaste trainer die het plezier in en om het veld kan vergroten. Daarbij is hij veel bezig met het analyseren van persoonlijke verbeterpunten. Jascha zat vorig jaar ook al bij de trainersstaf van de A1. Als we het over doordachte trainingsoefeningen en analyseren van spelers van zowel onszelf als de tegenstander hebben, dan kom je al snel uit bij Jascha. Deze combinatie is in onze ogen heel waardevol voor de A van komend seizoen.

Dan de trainers voor de B1. Daar hebben wij Ivar Roeleven en Stefan Helgers bereid toe gevonden. Ivar heeft de afgelopen jaren de A1 onder zijn hoede gehad en de ploeg een sterke ontwikkeling zien doormaken. Wij denken dat zijn kennis van het spel en de ervaring van groot belang zijn voor de B1 van komend seizoen. Net zoals bij de A1 staat er een selectiespeler naast om de fijne kneepjes van het spel bij te brengen zoals dat nu in de senioren wordt gespeeld. Stefan is er door zijn studie in Nijmegen even een jaar tussenuit geweest qua coachen maar staat te trappelen om weer aan de slag te gaan.

Dan het unieke voor Refleks. Hierboven noemen we dan wel twee trainersduo’s op de specifieke teams, MAAR! Dit zal in het seizoen een aantal keren gewisseld worden in de personen van Jascha en Stefan. Zo kunnen zij beide hun sterkste kanten aan beide groepen bij brengen. Denk hierbij aan de aanvallende en verdedigende acties van Jascha, de rebound kneepjes van Stefan en hoe je als lange heer toch een snel klein mannetje uit de wedstrijd kan verdedigen. Wij hopen hiermee dat zowel de A als de B heel veel gaan leren komend seizoen zodat we er later nog meer plezier van kunnen beleven als beide heren met selectiepensioen gaan.

Wij wensen iedereen heel veel succes het komende seizoen.
De TC en JTC