Update – Refleks trainingspakken en nieuwe tenues – Masita

De afgelopen tijd is het vanuit het bestuur even stil geweest omtrent de nieuwe tenues en trainingspakken. Begin maart hebben wij nog goed nieuws gekregen van de leverancier over de tweede proefdruk en de bestelde trainingspakken en sporttassen. De tweede proefdruk is gedrukt en deze zou samen met de trainingspakken en tassen naar ons verstuurd worden.

De afgelopen ander halve week lukte het ons niet meer om contact te krijgen met de leverancier. Het volgende nieuws heeft ons gisteren bereikt: Afgelopen week is duidelijk geworden dat Masita Sportswear failliet is verklaard. Deze mededeling is bij ons zwaar gevallen, zeker omdat wij op deze manier wederom niet aan de afgegeven verwachting kunnen voldoen.

In financieel opzicht zijn wij blij dat we ervoor gekozen hebben om geen aanbetalingen te doen. Niet voor de trainingspakken en ook niet voor de tenues. Daarnaast hebben we nog geen contract ondertekend met Masita en zitten we daar gelukkig niet aan vast. De stroeve verhouding met Masita en de constant veranderende informatie die we van hen hebben ontvangen, vallen na het faillissement op zijn plaats.

De verwachting is dat Masita op korte termijn een doorstart gaat maken. Hoe lang dit precies gaat duren en hoe de doorstart eruit komt te zien, is nog niet bekend. Ons vertrouwen in een succesvolle samenwerking met Masita is echter volledig verdwenen. Wij hebben ervoor gekozen om per direct een nieuwe leverancier te gaan zoeken.

De teleurstelling is ook bij ons duidelijk voelbaar, maar wij hopen een nieuwe leverancier kunnen vinden waarmee de samenwerking een stuk soepeler gaat verlopen.

 

Vriendelijke groet,

Het bestuur