Agenda
07-09 pubquiz
Overzicht >>
 

Wedstrijden deze week
Er zijn geen wedstrijden
deze week.
 
 
 
 
 
13-05-2019Wedstrijdverslag Refleks D1 - ONDO D1

Na een erg goede zaalcompetitie waarin de D1 tot het laatste moment heeft meegestreden om een ticket voor het Nederlands Kampioenschap en waarin ze uiteindelijk als tweede in de hoofdklasse is geëindigd, stond 20 april de eerste veldwedstrijd weer op het programma.

De wedstrijd stond vooral in het teken van wennen aan het veld. Het was warm die dag en ook de wind speelde ons parten. Ondo D1 is een goede ploeg waartegen we in de zaal ook al twee keer hebben gespeeld. Toen is er weliswaar twee keer gewonnen, maar eenvoudig was dat allerminst.

En ook deze wedstrijd ging het gelijk op. We startten erg sterk en al snel was er een 3-1 tussenstand. Alleen daarna kregen we de bal maar moeilijk door de korf. De aanvallen waren prima en verzorgd, maar de afronding kon beter. Bij het rustsignaal stond er een 4-3 voorsprong op het scorebord.

Na rust kreeg onze snelste (en drukste) man Thei een vinger in zijn oog en moest hij even naar de kant. Onze vaste reserveheer Pim nam zijn plek over. Helaas wisten we in die fase onze opgebouwde voorsprong van 3 punten (6-3) niet verder uit te bouwen. Ondanks een dik en blauw oog keerde Thei terug in de wedstrijd. Dat kon echter niet verhelpen dat de tegenstander zich terug knokte en zelfs voorkwam met 6-7.

In de laatste minuten kregen we nog een strafworp maar die werd gemist door Sven. Even later schoot hij wel de gelijkmaker binnen. In de laatste aanval en met nog enkele secondes op de klok wist Brent de winnende treffer te maken en bleef zo ons puntverlies bespaard.

Al met al een goede overwinning tegen een sterke tegenstander, waarin we zeker niet slecht hebben gespeeld, maar veel moeite hadden met de afronding. Vanwege het warme weer, de overwinning en de verjaardag van Thei werd na afloop genoten van een heerlijk ijsje.

Volgende wedstrijd is tegen Fortuna D1, een erg sterke ploeg die wel naar het NK is geweest, maar waartegen we op voorhand nooit kansloos zijn.

Groeten van de trainers van de D1


<< Terug
 
E-mailadres:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd
Wachtwoord vergeten?

BestUURtje
Log in om de keek op de
week te lezen.

Verjaardagen
20Remco van der Hoeven(43)
22Esmee van Wanrooij(10)
22Eva Kraakman(13)
24Aad Offerman(76)
24Remco Nunnikhoven(37)

Volg Refleks via facebook.com/kvrefleks Volg Refleks via twitter.com/kvrefleks