6 juli 2022

Opening seizoen 2022/2023 & Jubileumborrel

Wij willen het seizoen goed starten met een dag vol wedstrijden en gezelligheid.

Twee jaar geleden stond er een spetterend jubileumfeest gepland die helaas door bekende redenen niet door kon gaan. Wij gaan dit in kleine vorm alsnog inhalen met een jubileumborrel. Wij proberen zoveel mogelijk oud leden te bereiken om de verhalen uit de oude doos weer naar boven te krijgen.

Daarom zijn er veel thuiswedstrijden gepland en zal na de wedstrijd een DJ het terras voorzien van muziek. Rond 18:00 zal er een buffet, tegen betaling, worden geserveerd door onze huischef Remco Nunnikhoven. Het eten zal rustig overlopen in de borrel tijdens een bekend evenement genaamd ‘Café het Paaltje’, welke voor deze gelegenheid is omgedoopt tot Café del Sol.

Opgeven voor het buffet kan via onderstaand formulier. Het complete programma en meer informatie over de activiteiten zijn onder het formulier te vinden.
This Form has no fields.
Wedstrijdprogramma
10:30 Refleks A1 – Achilles (Hg) A1
11:00 Refleks D1 – Nieuwerkerk D1
12:00 Refleks 3 – Achilles (Hg) 3
12:00 Refleks C1 – Nieuwerkerk C1
13:00 Refleks B1 – Merwede / Multiplaat B1
13:30 Refleks 2 – Achilles (Hg) 2
15:00 Refleks 1 – Achilles (Hg) 1

DJ

Onze vaste huis DJ’s van The Differences Events zullen het terras vanaf 15:15 na de wedstrijden voorzien van een gezellig muziekje.

Buffet

Rond een uur of 18:00 zal er een heerlijk Spaans/Mexicaans buffet worden geserveerd door onze huischef Remco Nunnikhoven. De kosten voor dit buffet bedragen voor kinderen t/m 12 jaar €5,- en vanaf 13 jaar €10,- per persoon. Opgeven is verplicht via het formulier hierboven.

Jubileumborrel / Café del Sol

Het lijkt ons heel leuk om op de avond veel oud leden te treffen in onze kantine die omgedoopt zal worden tot Café del Sol vanaf een uur of 19:00. Wat is er nou leuker om een avondje bij te kletsen met oud teamgenoten en die speciale verhalen in en om het veld nog eens her te beleven? Zet jezelf aanwezig op aanwezig op ons Facebook Evenement en laat zo weten aan de andere dat je ook komt.

Wat is Café del Sol (Café het Paaltje) dan? Het is niets meer dan een hele gezellige baravond waar veel gekletst wordt onder het genot van een speciaal biertje, wijntje of cocktail. Een avond dus voor jong en oud!