Agenda
06-07 G-sportdag bij Refleks
13-07 Afsluitdag 2019
Overzicht >>
 

Wedstrijden deze week
Er zijn geen wedstrijden
deze week.
 
 
 
 
 
Evenementen06-07-2019G-sportdag bij Refleks

Op zaterdag 6 juli 2019 wordt er bij Refleks een sportdag georganiseerd voor alle inwoners van Rijswijk met een verstandelijke- of lichamelijke beperking. De sporten die beoefend worden zijn korfbal, voetbal en nog een derde sport (welke dat wordt wordt later bekend gemaakt). 

Alle Rijswijkse inwoners, met of zonder (verstandelijke) handicap verdienen de kans om te sporten! Met hulp van ZonmW breidt Happy Fit uit met G-sport. Rijswijkse woonzorglocaties, het vrijwilligerscentrum en sportverenigingen hebben de handen ineengeslagen om G-sporten in Rijswijk mogelijk te maken en/of onder de aandacht te brengen!

Momenteel zijn we druk bezig met het samenstellen van een wekelijks programma. Ben jij of ken jij iemand die graag wil G-sporten in Rijswijk? Neem dan contact op met Jaleesa Lubis – j.lubis@haaglandenbeweegt.nl  Verbinden, fit maken en Rijswijkse inwoners laten participeren is waar wij ons de komende twee jaar voor gaan inzetten!

Partners: Vrijwilligerscentrum Welzijn Rijswijk  KRSV Vredenburch  Korfbalvereniging Refleks Middin  Stichting Philadelphia  Zorg Sportbelang  SGK  Sportief Plus

Wil je komen helpen bij de korfbaltrainingen of bij de sportdag op 6 juli meld je dan aan bij Joke v Lith via gkorfbal@refleks.nl  of 06-11717554

 
13-07-2019Afsluitdag 2019

De jaarlijkse afsluitdag staat definitief gepland op 13 juli. Zorg dat je deze dag vrij houdt in je agenda.

 
E-mailadres:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd
Wachtwoord vergeten?

BestUURtje
Log in om de keek op de
week te lezen.

Verjaardagen
26Beau Posthumus(16)
27Ed Brouwer(55)
27Paul Kraakman(41)
28Leon Heesterman(17)
28Mats Bongers(8)

Volg Refleks via facebook.com/kvrefleks Volg Refleks via twitter.com/kvrefleks