1 maart 2021

Reflekskamp

Beste ouder/ verzorger,

We vinden het erg leuk dat uw kind meegaat op het Refleks jeugdkamp 2023. In de Ouderbrief 2023 vindt u de laatste nuttige informatie over het kamp. Op de Paklijst 2023 de spullen die uw kind mee moet nemen.

We vertrekken zondag 9 juli vanaf de Refleks-kantine. We verzamelen om 16.30 uur en vertrekken om 17.00 uur richting kampeerboerderij Land van Kleef in Loon op zand. Het is de bedoeling dat uw kind gegeten heeft voordat we vertrekken of een broodje bij zich heeft dat in de bus gegeten kan worden.

Wij willen u vragen om uw kind bij aankomst in de kantine aan te melden bij Matthijs Schouten, wij zorgen dat het aanmeldpunt gemakkelijk te vinden is. Het is belangrijk dat u eventuele medicijnen of andere belangrijke informatie aan Maxime Schouten verstrekt. Geef a.u.b. niet de medicijnen aan de kinderen mee. De kans dat een kind dit vergeet in te nemen is groot en ook een ander kind kan de medicijnen vinden en bijvoorbeeld denken dat het snoepjes zijn met alle gevolgen van dien.

In noodgevallen kunt u tijdens kamp contact opnemen met Robert Anthonijsz (06-43209501) of Matthijs Schouten (06-57747080) of Maxime Schouten (06-13867459).

Op vrijdag 14 juli vertrekken wij weer richting Rijswijk. Wij zullen rond 17.00 vertrekken. De exacte aankomsttijd kunnen wij op voorhand niet zeggen. Hou hiervoor de facebookpagina van Jeugdkamp Refleks in de gaten.

Op de facebookpagina van Jeugdkamp Refleks zullen wij ook dagelijks foto’s online plaatsen. Vergeet u niet een vriendschapsverzoek te sturen, zo kan u mee genieten van alle avonturen op kamp.

Hoewel we natuurlijk streven naar heel veel plezier, hebben we ook een aantal belangrijke kampregels waarvan we u op de hoogte willen stellen:

  • Mobiele telefoons vinden we niet bij kamp horen en zijn daarom niet toegestaan voor de kinderen (ook als er geen SIMkaart in zit);
  • Alcohol en energiedrink is niet toegestaan;
  • Jongens en meisjes slapen gescheiden;

Wanneer er mobiele telefoons, alcohol of energie wordt gevonden, dan wordt dit direct ingenomen en wordt dit bij terugkomst in de kantine pas teruggegeven. Dit geldt ook voor meel, slagroom, stinkbommen, confettikanonnen e.d. Deze producten waar kattenkwaad mee wordt uitgehaald kunnen de sfeer erg verpesten tijdens kamp. Tevens willen wij de eigenaar te vriend houden en willen wij het kamphuis dan ook netjes achter kunnen laten. We vragen u vriendelijk dit niet voor de kinderen te kopen/mee te geven en er mogelijk op toe ziet dat dit ook niet stiekem mee gaat op kamp. Bij ernstige overtreding van de regels worden er passende maatregelen genomen door de kampcommissie.

Daarnaast raden wij u ernstig aan, geen waardevolle kleding of spullen mee te geven. Het risico dat hieraan tijdens kamp schade ontstaat, is aanwezig. Refleks is in geen geval verantwoordelijk voor de schade.

Het thema is dit jaar “Superhelden”. Posters, kleding en ander materiaal in dit thema, is meer dan welkom! Op die manier maken we de beleving van de kinderen alleen maar groter. Het is altijd erg leuk om te zien dat de kinderen bij vertrek al verkleed zijn!

We verzoeken iedereen om een duidelijk label/sticker met de naam van uw kind op een duidelijke plek aan de weekendtas (liever geen koffer) en slaapzak te doen. En verder, bindt de slaapzak a.u.b. niet aan de tas vast.

Handig voor iedereen, maar specifiek voor de allerkleinsten (D/E/F) hebben we nog twee tips/verzoekjes ten aanzien van het inpakken van de bagage:

  • maak zakjes met kleding per dag, en eventueel extra kleding zoals lange broeken, vesten voor in de avond.
  • label alle kleding van uw kinderen met zijn/haar initialen. Dit is niet zozeer voor de kinderen van belang, maar wel handig voor de leiding bij het inpakken!

Mocht u nog niet betaald hebben, dan vragen wij u het bedrag van € 200,- zo snel mogelijk te voldoen op rekeningnummer NL59 ABNA 0517 0403 44 t.a.v. Penningmeester KV Refleks o.v.v. Jeugdkamp_Naam kind_Team kind.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u toch nog vragen, neem dan gerust contact op met ons: jeugdkamp@refleks.nl.

Met vriendelijke groet,

De Kampcommissie

 

 

Nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden.

Nog niet opgegeven maar wil je toch nog mee? Schrijf je hieronder meteen in!

Schrijf je hieronder in voor het korfbalkamp in 2023!

Eerste telefoonnummer in geval van nood
Tweede telefoonnummer in geval van nood