1 maart 2021

Reflekskamp

Beste ouder/verzorger,

We vinden het erg leuk dat uw kind meegaat op het Refleks jeugdkamp 2024. Zie hier de paklijst en ouderbrief zodat u precies weet wat u mee moet geven

F jeugd

Dit jaar zal de F niet de volledige week meegaan op kamp, omdat wij hebben gemerkt dat de hele week te lang is voor hen. Daarom hebben wij besloten om de kinderen van de F vanaf dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli op kamp te laten gaan. Voor de heenreis hopen wij dat ouders hen kunnen brengen, de terugreis kunnen zij mee in de bus.

 

A t/m E jeugd

We vertrekken zondag 14 juli vanaf de Refleks-kantine. We verzamelen om 11.30 uur en vertrekken om 12.00 uur richting kampeerboerderij Land van Kleef in Loon op zand.

 

Terugreis

Op vrijdag 19 juli vertrekken wij met alle kinderen weer richting Rijswijk. Wij zullen rond 14.00 vertrekken vanuit Loon op Zand. De exacte aankomsttijd kunnen wij op voorhand niet zeggen. Hou hiervoor de facebook- en instagrampagina van Jeugdkamp Refleks in de gaten.

Op de facebookpagina van Jeugdkamp Refleks en Instagram pagina zullen wij ook dagelijks foto’s online plaatsen. Vergeet u niet een vriendschapsverzoek te sturen, zo kan u mee genieten van alle avonturen op kamp.

 

Betaling:

A t/m E:

Mocht u nog niet betaald hebben, dan vragen wij u het bedrag van € 225,- zo snel mogelijk te voldoen op rekeningnummer NL59 ABNA 0517 0403 44 t.a.v. Penningmeester KV Refleks o.v.v. Jeugdkamp_Naam kind_Team kind.

F:

Mocht u nog niet betaald hebben, dan vragen wij u het bedrag van € 150,- zo snel mogelijk te voldoen op rekeningnummer NL59 ABNA 0517 0403 44 t.a.v. Penningmeester KV Refleks o.v.v. Jeugdkamp_Naam kind_Team kind.

Betalen in termijnen ziet er als volgt uit. Let op: Hier moet u zelf aan denken.

Voor de A t/m E: In februari, april en juni €75.

Voor de F: In februari, april en juni €50.

 

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u toch nog vragen, neem dan gerust contact op met ons: jeugdkamp@refleks.nl.

Met vriendelijke groet,

De Kampcommissie

 

 

Nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden.

Nog niet opgegeven maar wil je toch nog mee? Schrijf je hieronder meteen in!

Schrijf je hieronder in voor het korfbalkamp in 2024!

Eerste telefoonnummer in geval van nood
Tweede telefoonnummer in geval van nood

A t/m E: €75 in februari, april en juni
F: €50 in februari, april en juni